Uncategorized

Komentuesit masakrojnë biznesmenin Elvis Naçi

Diten e sotme, humanisti, hoxha i veteshpalluar pa asnje klase shkolle, biznesmeni, sudja i koheve moderne ka postuar ne rrjetin social facebook nje fotografi, ku i kerkon njerezve te luten per dyqanin e tij te syzeve.
Kjo gje duket se ka pasur shume komente negative, ku hoxhes, i kerkohet transparence.
Gjithashtu; shume komente pretendojne per fshirje te komenteve te tyre dhe abuzimeve te Elvis Nacit.

Nuk dihet shkaku qe ka sjelle cmendurine e Hoxhes se veteshpalluar, ndoshta nuk mjaftoj blerja e vilave, spitaleve, pikave te betonit, tokave.

Shpeshhere kemi pare denoncime te ndryshime per abuzimet e Showmenit, biznesmen, Elvis Nacit.

Ja disa nga komentet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *