Horoskopi, 25 mars 2017

Dashi E ktheni kokën pas kudo që shkoni. Është kohë e mirë për të marrë pjesë në një konferencë apo …

Horoskopi, 24 mars 2017

Dashi Ambiciet personale duhet t’i lini të presin. Prisni për një mundësi më të mirë dhe jini të durueshëm derisa …

Horoskopi, 23 mars 2017

Dashi Rinovimi i një marrëdhënieje të vjetër është një mundësi e veçantë. Shumë ujë ka rrjedhur nën urë. Secili prej …