Një ditë me Edi Ramën

8:00 Dielli lind mbi Surrel, dëgjohen pulat dhe drita e mëngjesit shkëlqen kudo, por në dhomën e gjumit të Edit …

Konfrontim ideologjik

Ka plasur sherri nëse shkolla politike verore e Jalës ka për organizatore ekskluzive LSI-në apo PS-në. Kush është sponsor i …