Horoskopi 18 prill 2017

Dashi Sot do bëni te pamundurën për te gjetur zgjidhje te mira për problemet qe ju kane dale ne çift …

Horoskopi 17 prill 2017

Dashi Do të keni mundësinë të bashkoni punën me kënaqësinë. Nëse punëmarrësi juaj do t’ju dërgojë në një udhëtim pune, …

Horoskopi 10 prill 2017

Dashi Është kohë e përshtatshme për të ndryshuar look . Ju gjithmonë ju ka pëlqyer të jeni në një hap …

Horoskopi, 27 mars 2017

Dashi Duhet të dini ku jeni kur vjen fjala për të ofruar shërbime. Të njohësh vlerat që ke është kritike …

Horoskopi, 26 mars 2017

Dashi Mundësia për një romancë, partneritet në biznes ose martesë do t’ju vijë papritur. Ju gjithmonë keni qenë të pavarur. …

Horoskopi, 25 mars 2017

Dashi E ktheni kokën pas kudo që shkoni. Është kohë e mirë për të marrë pjesë në një konferencë apo …

Horoskopi, 24 mars 2017

Dashi Ambiciet personale duhet t’i lini të presin. Prisni për një mundësi më të mirë dhe jini të durueshëm derisa …

Horoskopi, 23 mars 2017

Dashi Rinovimi i një marrëdhënieje të vjetër është një mundësi e veçantë. Shumë ujë ka rrjedhur nën urë. Secili prej …