5 raste kur seksi mund të jetë vdekjeprurës

1.Sëmundjet që transmetohen seksualisht Sëmundjet më të shpeshta seksualisht të transmetueshme janë herpesi gjenital, hepatitis B, klamidia dhe sëmundjet që …