Athina dhe Shkupi arrijnë paktin për emrin

Athina dhe Shkupi kanë arritur një marrëveshje për sa i përket çështjes së emrit të fqinjit verior të Greqisë. Sipas …

Turqia arreston edhe 150 ushtarë të Gulenit

Policia turke arrestoi 150 ushtarë për lidhje të dyshuara me klerikun fetar, Fethuallah Gulen, të cilin Ankaraja e fajëson për …