Uncategorized

Meta do të takohet me kryetarët e partive që braktisën Kuvendin

Me anë të zëdhënësit, Tedi Blushi, Presidenca ka bërë të ditur se Ilir Meta do të kërkojë takime me kryetarët e partive që braktisën parlamentin, ku do të diskutohet për situatën aktuale në vend, e cila vlerësohet si dramatike nga ky institucion.

“Presidenti Meta do të kërkojë takim me të gjithë kryetarët e Partive Parlamentare që braktisën Kuvendin në shkurt 2019, për të diskutuar lidhur me situatën dramatike ku ndodhet vendi. Padyshim do të ketë edhe të tjera inisiativa, vendime dhe takime shumë të rëndësishme!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *