Pushteti, Te Gjitha

Kryemadhi: Shqipëria e gjunjëzuar nga krimi, Kushtetuesja zgjidh krizën

Ngritja e gjykatës kushtetuese sipas kryetares së LSI-së Monika Kryemadhi është një hap shumë i rëndësishëm drejt zgjidhjes së krizës politike.

Në një intervistë për zërin e amerikës, Kryemadhi deklaroi se vendi është gjunjëzuar përballë krimit dhe korrupsionit pikërisht për shkak të mungesës se ketij institucioni.

Duke folur per daljen jashte sistyemit, Kryetarja e LSI-së tha se kjo është fatura që duhet paguar pavarsisht se opozita u demtua nga djegia e mandateve.

E pyetur per reformen zghjedhore Kryemadhi deklaroi se nuk do të marrin pjesë në komision por do të vijojnë punën në mënyrë të pavarur duke bashkëpunuar me partnerët strategjikë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *