Ndodhi sot, Pushteti, Te Gjitha

“Fashion” në Kuvend por thyen kodin e etikës, deputetja me fustan me shpatull jashtë

Deputetja e opozitës së re, Elda Hoti, ka tërhoqur vëmendjen ditën e sotme në seancë plenare, me veshjen e saj jashtë kodit të etikës.

Ajo u shfaq në foltoren e Kuvendit me një fustan nën gju, por me shpatullën jashtë, veshje e cila nuk lejohet nga kodi i etikës.


Në nenin 8 të Kodit të Etikës, i miratuar nga Parlamenti, theksohet se për paraqitjen e deputetit në veprimtaritë parlamentare parashikon që të kenë një veshje zyrtare, që nuk tërheq vëmendjen e publikut dhe nuk bëhet objekt për diskutim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *