Dardani

Taksa 100% ndaj mallrave serbe, hakmerret Beogradi

Pas tarifës 100% ndaj mallrave serb, ka nisur hakmarrja nga Beogradi zyrtar për Kosovën.

Mësohet se qeveria serbe ka mbyllur terminalin doganor në Preshevë, duke e zhvendosur në Vranjë, 40 kilometra larg kufirit.

Lajm u bë i ditur nga Ministria e Financave dhe Ekonomisë e Republikës së Serbisë.

Kurse Besnik Sadiku, kryeshef i shërbimit të Financave në Komunën e Preshevës, e ka vlerësuar të dëmshëm mbylljen e terminalit doganorë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *