Doktori, Te Gjitha

Operacioni del me sukses, transplantohet penisi i një burri

Operacioni doli me sukses! Realizohet transplanti i parë i penisit, ndaj një ish ushtari lufte në Afganistan, i cili kishte humbur penisin dhe këmbët, si pasojë e shpërthimit të një bombe.

Ndërhyrja zgjati 14 orë, ndërsa u zhvillua dy javë më parë në Johns Hopkins University Hospital, të Baltimora, SHBA, por rezultatet e tij u prezantuan vetëm gjatë kësaj të hëne.

“Pacienti është mirë dhe do të kthehet në shtëpi pas disa javësh. Në sajë të një dhuruesi, kirurgët të drejtuar nga Andrew Lee realizuan me sukses, ndërhyrjen e parashikuar prej kohësh”, thuhet në deklaratën e spitalit.

Specialistët presin që funksionet urinare të rikthehen së shpejti, ndërsa për ato seksuale, duhet pritur gjashtë muaj.

Megjithatë spitali nuk e bëri me dije identitetin e pacientit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *